Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Kontakt os ved spørgsmål

Brug vores kontaktformular her på siden, hvis du vil skrive os en besked. Vi svarer så hurtigt som muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Liftbuskørsel til destinationer i hele Danmark og Europa​

​​Hos Galten Turistbusser kan vi sørge for mange forskellige former for handicapvenlig kørsel med vores liftbusser, som gør alle ture tilgængelige for gangbesværede og kørestolsbrugere.

Spændende ture til mange forskellige destinationer

​Vi kan både sørge for handicapkørsel for private selskaber, plejehjem, dagcentre, virksomheder, foreninger og lignende. Med vores liftbuskørsel har vi mulighed for at tilbyde destinationer i hele Danmark, såvel som resten af Europa.

Bekvemme og handicapvenlige busser

Hos Galten Turistbusser kan vi nu tilbyde lift-bus til handicapkørsel. Bussen har yderst fleksibel indretning, således stolene kan flyttes eller fjernes, hvilket giver plads til 32 stole og  til 8 kørestole.​

der er plads til 55 pax i en bus og for hver kørestol i tager med optager den 3 pladser (sæder) store el kørestole optager 4 pladser ( sæder ) 

Det betyder særligt gode forudsætninger for at planlægge destinationer længere væk, end det normalt er muligt, når det drejer sig om handicapkørsel.

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud på din kørsel?

​Kontakt Galten Turistbusser, hvis du ønsker yderligere oplysninger om, hvordan vi kan hjælpe med alle afskygninger af handicapvenlig buskørsel. 

Ring nu på telefon 86 94 31 15 eller skriv til vores e-mail info@galtenturistbusser.dk, så vender vi hurtigst muligt tilbage med en løsning, der er inkluderende overfor kørestolsbrugere.

Vi er medlem af:​

4-stjernede turistbusser​

Vores busser er i topklasse og har alle tænkelige faciliteter til din bustur. Busserne lever på ethvert tidspunkt op til de gældende driftsmæssige og sikkerhedsmæssige krav.​