Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Kontakt os ved spørgsmål

Brug vores kontaktformular her på siden, hvis du vil skrive os en besked. Vi svarer så hurtigt som muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Efterskole-bus til fast kørsel, ad hoc-kørsel og rejser

Skal du bruge en efterskole-bus? Hos Galten Turistbusser udfører vi skolekørsel for bl.a. efterskoler. Det kan være fast kørsel, ad hoc-kørsel og rejser, og befordringen sker i moderne, komfortable og miljøvenlige busser. Vi holder til i Skanderborg Kommune, men vi har også kunder i bl.a. Aarhus, Silkeborg og mange andre steder.

Komfortabel efterskole-bus med 5-stjernet service

Skolekørsel for efterskoler består typisk af befordring til og fra svømmehaller og andre institutioner i løbet af ugen. Dertil kommer ekskursioner, udflugter og andre arrangementer.

Der kan også være helt andre behov for en efterskole-bus. Det kan være i forbindelse med rejser til de øvrige dele af Danmark eller til f.eks. Tyskland. Vi arrangerer gerne forplejning, spisning og overnatning, ligesom vi gerne kommer med turforslag mv.

Vi benytter 4-stjernede busser, som har en 5-stjernet service. De komfortable busser opfylder naturligvis alle miljøkrav for danske og europæiske storbyer. Busser skal overholde Euronorm 3, men vores busser overholder både Euronorm 4 og EEV.​

Busserne serviceres på et autoriseret værksted og vedligeholdes på eget værksted. Dermed kan vi tilbyde en optimal trafik- og driftssikkerhed. Der er naturligvis sikkerhedsseler på alle pladser, og vi benytter kun veluddannede og erfarne chauffører ved kørsel af efterskole-bus.

Kontakt os i dag for at få et tilbud på bustransport

Du er velkommen til at høre mere om, hvad vi tilbyder, og vi kommer gerne med forslag. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god pris. Vi har altid konkurrencedygtige priser på vores buskørsel.

Du kan ringe til os på telefon 86 94 31 15 for at aftale nærmere om kørsel med efterskole-bus. Eller du kan skrive til os på mail info@galtenturistbusser.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.​

Vi er medlem af:​

4-stjernede turistbusser​

Vores busser er i topklasse og har alle tænkelige faciliteter til din bustur. Busserne lever på ethvert tidspunkt op til de gældende driftsmæssige og sikkerhedsmæssige krav.​