Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Indkøbstur til Tyskland
​den første Lørdag i måneden

Tilmeld dig og bestil  indkøbstur ​til Tyskland ⤵

Udfyld felterne herunder for at tilmelde dig.

Bemærk venligst at du modtager en bekræftelse på mail. 

Først efter betaling er din tilmelding gældende.

hvis den ikke er betalt 2 dage efter reservation slettes denne automatisk 

 
 
 
 
 
Antal personer

Pladsreservation ( ekstra betaling for bestemt sæde ønske )
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Der kan være rigtig mange penge at spare på grænsehandel, men det er ikke alle, der har mulighed for selv at køre til Tyskland for at handle billigt ind. Det gælder for eksempel dem, som ikke har en bil, eller hvor bilen ikke er stor nok til at rumme nok varer til, at køreturen til og fra grænsen kan betale sig, og som heller ikke har mulighed for at påsætte en trailer.

Hvis du er en af de mange danskere, som ønsker at købe billigt ind ved grænsen, og som ikke selv har mulighed for at køre derned, så kan du med fordel tage på indkøbstur til Tyskland sammen med os. Det kan for eksempel være, at du skal holde en stor fest, og derfor har brug for en masse drikkevarer og søde sager, eller det kan være, at du bare ønsker at spare lidt penge i hverdagen og samtidig få en hyggelig dag ud af en tur til grænsen.

Hos Galten Turistbusser tilbyder vi en endagstur til Tyskland med bus, hvor vi tager til Fleggaard for at handle ind.​

Praktisk information om vores indkøbstur til Tyskland

Turen ligger altid på den første Lørdag i måneden. Vi kører til Fleggaard, hvor der kan handles i ca. to timer.

Den forventede ankomst ved Fleggaard er omkring kl. 12:00, og vi kører fra Fleggaard igen kl. 14:00. Vi forventer at være tilbage igen på følgende tidspunkter:

Aarhus: Ca. kl. 16:30
Randers: Ca. kl. 17:30

Vi holder selvfølgelig både rygepause og ”strække ben-pause” undervejs, både til og fra Tyskland.​

Afhentningstidspunkter og -steder:

08:00: Randers Hallen
08:10: Randers Kulturhuset
09:10: Aarhus Musikhus
09:25: Viby kirker p-plads
09:50: Skanderborg st.
10:10: Horsens afkørsel 56 Tanken

Af hensyn til alle passagerer er der en begrænsning på 9 rammer øl/sodavand pr. person. Husk pas eller billed-ID.

Vi er medlem af:​

4-stjernede turistbusser​

Vores busser er i topklasse og har alle tænkelige faciliteter til din bustur. Busserne lever på ethvert tidspunkt op til de gældende driftsmæssige og sikkerhedsmæssige krav.​

Bestil dine varer hjemmefra

Du har mulighed for at bestille dine varer online, så de er klar, når vi kommer. Dermed slipper du selv for at bruge tid på at finde de forskellige varer, som du ønsker at købe med hjem, og samtidig slipper du også for at løfte de tunge sodavandsrammer, eller hvad du ellers skal have med hjem. Måske vigtigst af alt, så slipper du for, at du glemmer at købe en bestemt vare, fordi du kan planlægge dine indkøb på forhånd.

Pris på vores bustur til Tyskland

Det koster kun 155 kr. at tage med vores busselskab på en bustur til grænsen. Ønsker du at reservere en plads i bussen, forekommer der er tillæg på 40 kr.

Beløbet skal betales ved tilmelding og gøres via følgende bankinformationer:

Mobilepay:
Bank: 7739 - 1674213​

er beløbet ikke betalt senest 3 dage efter tilmelding slettes disse automatisk for ikke at optage pladsen for andre  

Vi tilbyder naturligvis gerne en kop kaffe undervejs, når du tager på indkøbstur til Tyskland med os.

Vores chauffører er veluddannede, servicemindede og erfarne, og du er dermed sikret en behagelig køretur, når du skal ned og handle ind ved den dansk/tyske grænse. 

Information om Fleggaard

Fleggaard er en af de største og mest velbesøgte grænsehandler i Tyskland, og de forhandler et stort udvalg af blandt andet: 

  • Øl
  • Spiritus
  • Vin​
  • ​Sodavand
  • Slik
  • Dagligvarer

Alt sammen kan selvfølgelig købes til tyske priser, og du slipper for at betale pant på de dåser, du køber. Det store sortiment af billige varer dækker blandt andet over de helt almindelige mærkevarer, som vi kender fra Danmark, men du vil også kunne finde mange andre spændende varer iblandt deres sortiment, uanset om du er på udkig efter øl, sodavand eller noget helt tredje.

Derudover har du mulighed for at købe store poser med for eksempel slik, ligesom du også kan finde slikposer, som du ikke kan købe herhjemme.

De fleste kender grænsehandlen for de store besparelser, man kan opnå på øl, spiritus, sodavand og slik, men du kan faktisk også spare rigtig mange penge på helt almindelige dagligvarer som for eksempel opvasketabs, vaskepulver, rengøringsmidler, nødder, konserves, dyreartikler m.m.​

Kontakt os og hør mere om vores indkøbstur til Tyskland i dag

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle praktiske spørgsmål omkring vores busrejse til Tyskland, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om turen.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 86 94 31 15, men du kan også skrive til vores e-mail info@galtenturistbusser.dk, hvis du foretrækker det. 

Ønsker du at tilmelde dig vores indkøbstur til Tyskland, kan du desuden også gøre det via vores kontaktformular øverst på siden.​