Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Kontakt os ved spørgsmål

Brug vores kontaktformular her på siden, hvis du vil skrive os en besked. Vi svarer så hurtigt som muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Turistbusser i hele Danmark & Europa

​Hos Galten Turistbusser har vi nogle af Danmarks bedste og mest sikre turistbusser. Vi kører naturligvis ikke blot på ”hjemmebanen” omkring Aarhus, Horsens, Silkeborg og Skanderborg, men overalt i Danmark, i Skandinavien og i resten af Europa.

​Vores 4- og 5-stjernede turistbusser kører hver dag for private rejsegrupper, rejsebureauer, firmaer, foreninger, skoler, gymnasier og offentlige institutioner – kort sagt: al form for buskørsel.

Vi kan sammensætte alle former for busrejser med vores turistbusser, og det kan for eksempel inkludere hotelophold, udflugter og forplejning, hvis I ønsker det. Det kan være endagsture, grupperejser og charterrejser.

Moderne turistbusser, der overholder alle miljøkrav

​Vi benytter udelukkende moderne, komfortable busser - alt fra minibus og liftbus, over turistbusser og dobbeltdækker til luksus "VIP/BusinessClass"-bus.

Og samtlige busser overholder naturligvis de gældende miljøkrav i  både danske og europæiske storbyer. ​​

Galten Turistbusser

4-stjernede busser med 5-stjernet service

Galten Turistbusser servicerer udelukkende vores turistbusser på autoriserede busværksteder samt på vores eget værksted. Det gør vi for at sikre den højst mulige driftssikkerhed og trafiksikkerhed.

Ordentlig og professionel service

​Trafiksikkerhed, kundeservice og personlig betjening har været vores nøgleord siden 1954. Det betyder, at vores chauffører skal yde en ordentlig og professionel service over for vores kunder og passagerer.

​Derfor benytter vi udelukkende veluddannede og erfarne chauffører, der både har forstand på turistbusser og mennesker - og som yder en 5-stjernet service på hele turen. ​

Få mere at vide  ved at ringe på telefon ​86 94 31 15.

Du kan også skrive til info@galtenturistbusser.dk

Vi sender gerne et uforpligtende tilbud, der opfylder jeres ønsker og behov.

Busserne har naturligvis sikkerhedsseler på alle pladser.​

Vi er medlem af:​

4-stjernede turistbusser​

Vores busser er i topklasse og har alle tænkelige faciliteter til din bustur. Busserne lever på ethvert tidspunkt op til de gældende driftsmæssige og sikkerhedsmæssige krav.​