Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Kontakt os ved spørgsmål

Brug vores kontaktformular her på siden, hvis du vil skrive os en besked. Vi svarer så hurtigt som muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Busudlejning: Lej en bus med chauffør eller uden

Er I en gruppe, der ønsker at leje en bus, er I kommet til det rette sted. Hos Galten Turistbusser tilbyder vi busudlejning med og uden chauffør, uanset om I skal køre til eller fra Aarhus, Horsens, Skanderborg eller andre stedet i landet. I har også mulighed for at benytte jer af muligheden for at leje en bus enten med eller uden chauffør hos os, hvis I har brug for transport til Europa.

Lej en bus uden chauffør

Hvis I selv har en chauffør, der kan køre bussen, så kan I med fordel leje en bus uden chauffør hos os. Lej en bus uden chauffør hos os og nyd godt af de mange fordele, der er ved leje af bus uden chauffør.

En af fordelene er, at det er billigere at leje en af vores busser, når I ikke også har behov for at leje en chauffør. Dermed har I for eksempel mulighed for at bruge flere penge på selve turen, hvis det er det, I ønsker.

Derudover får I også en større frihed til selv at bestemme over busturen. I kan selv bestemme, hvor I vil tage hen, hvornår I vil køre, hvornår der skal holdes pauser og så videre. Det giver en stor frihed, og vi har busserne til at sikre en komfortabel køretur – både for jeres chauffør og for passagererne.

Lej en bus med chauffør

Har I ikke selv en chauffør, der kan køre bussen, når I skal transporteres fra A til B, så kan I med fordel benytte jer af vores busudlejning med chauffør. Lej en bus med chauffør hos os og kom sikkert og komfortabelt hen til jeres ønskede destination. Det kan for eksempel være, at I skal på weekendtur med vennerne, familieferie, eller I skal til et firmaarrangement. Uanset hvor I skal hen, kan det være en fordel at rejse sammen, så I forbliver en gruppe under hele turen.

Vælger I at køre sammen i bussen, kan jeres bustur blive en del af jeres samlede oplevelse, og I har mulighed for at få en hyggelig transport. Vælger I omvendt at køre i hver jeres biler, er I nødt til at dele gruppen op, og det er dermed ikke alle, der har mulighed for at køre sammen.

Når I benytter jer af muligheden for leje af bus med chauffør, kan alle i gruppen desuden slappe af og nyde hinandens selskab. Der er ikke nogen af jer, der skal være chauffør – det klarer vores dygtige og veluddannede chauffører for jer.

Vi sørger selvfølgelig for at planlægge ruten sammen med jer. Har I nogle særlige ønsker eller behov undervejs på ruten, sørger vi for at lægge det ind i ruteplanlægningen, så I kan få jeres ønsker opfyldt. Det kan for eksempel være, at I gerne vil en omvej for at komme forbi en bestemt seværdighed, eller det kan være, at I har nogle særlige ønsker til pauserne undervejs.​

Vi er medlem af:​

4-stjernede turistbusser​

Vores busser er i topklasse og har alle tænkelige faciliteter til din bustur. Busserne lever på ethvert tidspunkt op til de gældende driftsmæssige og sikkerhedsmæssige krav.​

Information om vores busser og chauffører

Vi har nogle af landets mest sikre og bedste busser. De er både 4- og 5-stjernede, og de overholder naturligvis alle gældende miljøkrav. Derudover er de både moderne og yderst komfortable, så I kan få en behagelig tur. Der er naturligvis sikkerhedsseler til alle bussens sæder i alle vores busser.

I har blandt andet mulighed for at leje følgende busser:

  • Skolebusser
  • Dobbeltdækkerbusser
  • VIP-busser​

Alle vores busser opfylder alle miljøkrav i både danske og europæiske storbyer.

Vi anvender udelukkende veluddannede og erfarne chauffører, der både har erfaring med buskørsel og kundeservice. Det er vigtigt for os, at vores kunder får en god tur på alle måder, når de lejer en bus med chauffør hos os. Derfor kan I også forvente at få personlig betjening og god service fra alle vores chauffører​.

Hvad koster det at leje en bus?

Vores priser på busudlejning afhænger blandt andet af, om I ønsker at leje en bus med eller uden chauffør, hvor stor en bus I har behov for at leje, og hvor mange dage I har behov for at leje bussen. 

Vi sammensætter altid et uforpligtende tilbud med en billig pris ud fra jeres ønsker til transporten, så I ved, hvor meget det kommer til at koste jer. Lej en bus med chauffør hos os til fordelagtige priser og få god service med i prisen!

​Kontakt os og hør mere om vores busudlejning

Vi hører meget gerne fra jer, hvis I har nogle spørgsmål omkring vores busudlejning, eller hvis I kunne tænke jer at høre mere om mulighederne for at leje en bus med eller uden chauffør hos os.

I kan enten ringe til os på telefon 86 94 31 15, eller I kan skrive til vores e-mail info@galtenturistbusser.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.